Advertisement
UKR.NET новини +38 (044) 392-03-02 reklama@ukr.net
UKR.NET

Потрібна сигналізація на авто? Супутникова автомобільна сигналізація Benish GUARD від Benish GPS.

6 бер об 11:21

«Що руками будується, те руками й руйнується». Цей відомий вислів, який приписують Богдану Хмельницькому, з легкістю спростовують супутникові систему автозахисту Benish GUARD. Ні для кого не секрет, що за розробниками захисту практично впритул йдуть розробники злому.


Тож задача автозахисту – бути завжди як мінімум на крок попереду любителів розжитися на дармовщину чужою власністю.

1.jpg (282 KB)

Чому варто купити супутникову автосигналізацію Benish GUARD?


Супутникову автосигналізацію Benish GUARD важко назвати просто сигналізацією. Скоріше це — комплексна система охорони, що всесторонньо забезпечує захист вашого автомобіля незалежно від його місцеперебування.


Сповіщення про позаштатні ситуації.


У випадку будь-якої позаштатної ситуації (спроба проникнення, включення «глушилки», удар, зміна положення авто у просторі) система відправляє повідомлення власнику авто через мобільний додаток і одночасно дублює повідомлення в Диспетчерський центр. Спеціалісти одразу телефонують власнику, а за необхідності вони ж викликають Національну патрульну поліцію України.


Історія поїздок.


Система зберігає всю інформацію про поїздки (дані про маршрути руху, зупинки та багато іншого), що може бути корисно для аналізу використання автомобіля або для ведення логістики.

GPS-відстеження в режимі реального часу.


Одна з основних переваг систем Benish GUARD - можливість GPS-відстеження в режимі реального часу. Ця функція дозволяє власнику авто будь-якої миті перевірити місцезнаходження свого залізного улюбленця за допомогою зручного мобільного додатку. Причому абсолютно не важливо, яка відстань розділяє власника й авто, вони можуть бути навіть на різних континентах, головне - наявність доступу до інтернету. Оновлення системи йде щомиті, що дає змогу власнику завжди бути в курсі, де знаходиться його транспортний засіб.


Удосконалений захист від викрадення


Щойно ваш автомобіль хтось спробує відкрити, або штовхне, або намагатиметься повантажити на евакуатор – система Benish GUARD вступає в гру. Вона миттєво надсилає вам сповіщення через мобільний додаток, і одночасно відправляє сигнал в Диспетчерський центр, де фахівці в режимі реального часу реагують на повідомлення. Це дозволяє скоротити час на реагування і вчасно вжити заходів для перешкоджання діям зловмисників. Це оперативне втручання практично завжди стає на заваді спробам злочинців відправитися у вашому авто ген за обрій.


Функції дистанційного керування


Не тільки відстеженнями та сповіщеннями багата супутникова автосигналізація Benish GUARD. Чарівна опція дистанційного керування дозволяє
віддалено запускати двигун за допомогою функції автозапуску. В додаток, якщо електроніка автомобіля дозволяє. присутній функціонал керування відкриттям/закриттям центрального замку, дотягувати бічне скло, запускати підігрівачі двигуна WEBASTO. Й навіть цим переліком функціонал не обмежується.


Цілодобова підтримка


Як ніхто інший, Benish GUARD розуміє важливість надійності. Тому забезпечує цілодобову диспетчерську підтримку клієнтів як гарантію того, що ви ніколи не залишитеся наодинці зі своїми проблемами. Якщо у вас виникли питання в користуванні системою або вам потрібна допомога в екстреній ситуації, фахівці Диспетчерського центру завжди готові прийти на допомогу.


Розумна інвестиція для кожного автовласника


Купуючи супутникову автомобільну сигналізацію Benish GUARD, ви інвестуєте у власний душевний спокій. Завдяки широкому функціоналу і надійній роботі Диспетчерського центру, ви завжди можете бути спокійними за безпеку свого авто. Автозахист від Benish допоможе і власникам особистого автомобіля, і керівникам автопарків, або й просто всім, хто хоче найкращого захисту для свого транспортного засобу.

3.jpeg (369 KB)

Висновок: захистіть своє авто за допомогою супутникової сигналізації Benish GUARD

Складні часи вимагають складних рішень. Справедливо?
Частково.

Давайте залишимо складні рішення для випадків, коли вони дійсно необхідні. А у випадку з автозахистом правильне рішення прийняти дуже просто. Сучасна супутникова сигналізація Benish GUARD змінює правила гри у сфері захисту транспортних засобів. Поєднуючи відстеження в режимі реального часу, миттєві сповіщення, можливості дистанційного керування та підтримку 24/7, Benish GUARD гарантує, що ваш автомобіль завжди буде під захистом професіоналів!

Більше не потрібно переживати за збереження авто, про нього подбають професіонали.

Джерело: Ukr.net 

Всі матеріали в рубриці Новини компаній публікуються на правах реклами