Advertisement
UKR.NET новини +38 (044) 392-03-02 reklama@ukr.net
UKR.NET

1,8 млн грн для бездомних тварин зібрали у рамках кампанії «Лапка турботи»

2 жов о 14:49

Мережа зоомагазинів MasterZoo спільно з UAnimals та за підтримки Visa завершила другу хвилю кампанії «Лапка турботи». Внаслідок ініціативи, яка тривала з 21 лютого до 21 квітня 2023 року, вдалося зібрати 1 830 560 грн для безпритульних тварин.

Результати дослідницького проєкту Save Pets of Ukraine демонструють, що від початку повномасштабного вторгнення кількість тварин, які утримуються в міських та приватних притулках, а також перебувають під опікою у волонтерів, зросла на 20–100%, залежно від регіону. Це призвело до різкого дефіциту фінансових коштів, необхідних для придбання кормів для собак та котів, протипаразитарних засобів, медичних препаратів, а також для оплати ветеринарних послуг.

Щоб стабілізувати ситуацію, мережа магазинів MasterZoo спільно з UAnimals та за підтримки Visa провела благодійну кампанію «Лапка турботи». Це друга подібна ініціатива на теренах України за період повномасштабного вторгнення. Ідея проєкту полягала в тому, щоб залучити якнайбільше українців до купівлі спеціальної наліпки «Лапка турботи». Благодійні «лапки» вартістю 10 грн поширювалися через мережу зоомаркетів у 31 місті України. Також можна було придбати наліпку через інтернет-магазин MasterZoo.

За два місяці акції українці купили понад 57 тисяч наліпок. Найбільша разова покупка благодійних «лапок» через Інтернет — 250 шт. на 2500 грн. Через магазини — 90 наклейок на суму 900 грн.

2022_08_18_95426c17bfeab318.jpg (29 KB)

«Українці — неймовірні! Дякуємо всім, хто приєднався до проєкту. Завдяки величезній підтримці наших клієнтів за другу хвилю проєкту «Лапка турботи» ми зібрали вагому суму для підтримки чотирилапих, які цього так потребують. Ми раді бачити, що ініціатива розвивається, і продовжуватимемо робити все можливе, аби якомога більше песиків і котиків стали щасливішими», коментує MasterZoo.

Коли покупці оплачували «лапку» карткою Visa, сума благодійного внеску додатково збільшувалась. Тобто зарахування на благодійний рахунок від продажу однієї наліпки зростало з 10 до 40 грн.

Усі отримані кошти перераховані у фонд UAnimals для закупівлі кормів та ветеринарних препаратів, оплати ветеринарних послуг для тварин, що постраждали від війни.

«За час повномасштабного вторгнення ми в UAnimals бачили неймовірну кількість болю і страждань тварин. Без перебільшення сотні тисяч тварин в Україні потребують допомоги і лікування. Тому ми шукаємо найпотужніші способи для системної і масштабної допомоги. В цьому сенсі «Лапка турботи» — це неймовірний внесок у допомогу постраждалим тваринам. Ми вдячні кожній людині, яка купила лапку, а також партнерам MasterZoo та Visa, завдяки яким це все стало можливим», — каже керівниця відділу партнерства та фандрейзингу UAnimals Валентина Тарковська.

Про MasterZoo:

MasterZoo всеукраїнська мережа зоомагазинів із 15-річним досвідом рітейлінгу у сфері товарів для домашніх улюбленців: готового харчування, ветеринарних препаратів, аксесуарів та амуніції. Щодня 150 маркетів у 31 місті України відчиняють свої двері покупцям. MasterZoo допомагає власникам домашніх вихованців робити життя пухнастиків краще, пропонує найякісніші інструменти та продукти — асортимент налічує понад 10 тисяч товарів. MasterZoo продовжує розвивати торговельну мережу та просувати інтернет-послуги, щоб любителі тварин у різних містах отримали можливість купувати необхідні товари для комфортного життя чотирилапих друзів. Оплатити замовлення можна карткою на сайті або під час отримання — готівкою або безготівково. За оплати карткою банку-партнеру онлайн нараховується кешбек. Доставка здійснюється всією Україною — до поштового відділення або фізичного магазину MasterZoo. Ваш улюбленець заслуговує на найкращу турботу!

Про UAnimals:

Благодійна організація UAnimals, яка була створена у 2016 році для захисту та порятунку тварин від жорстокого поводження, активно веде діяльність у всіх регіонах України. З початку повномасштабного вторгнення UAnimals постійно допомагає тваринам із регіонів, де відбуваються бойові дії. Сфера нашої участі евакуація, купівля кормів та медичних препаратів, відновлення притулків, які постраждали внаслідок російської агресії. Серед важливих ініціатив — безкоштовна стерилізація кішок і собак, яку можна здійснити у багатьох населених пунктах України.

Про Visa:

Visa (NYSE: V) корпорація, яка провадить діяльність у сфері безпечних електронних платежів. Платіжна система надзвичайно популярна серед представників різних соціальних груп у 200 країнах по всьому світу. Серед них: суб'єкти бізнесу та пересічні громадяни, фінансові та урядові установи. Ми працюємо, щоб зробити фінансові відносини різного рівня зручними та безпечними. Це допомагає розвитку бізнесу та економіки, а також глобальному руху фінансів у майбутньому.

Джерело: Ukr.net

Всі матеріали в рубриці Новини компаній публікуються на правах реклами