Advertisement
UKR.NET новини +38 (044) 392-03-02 reklama@ukr.net
UKR.NET

NarsCars - що означає бути лідером на ринку прокату авто в Україні

17 лип о 8:33

Орендувати нове авто від $30 на добу, отримати і здати його в будь-якому місті країни, оплатити все онлайн і не морочитися з паперовими документами - тепер це доступно кожному українцю завдяки роботі лідера серед компаній прокату авто NarsCars. Оренда авто від цього сервісу - це діджиталізована, зручна і максимально проста цілодобова послуга з надання машин різного класу на будь-який смак і гаманець як для приватних осіб, так і для бізнесу.

Чому автопрокат сьогодні - вигода, а не розкіш

Основними причинами того, що потреба в оренді машин не знижується, а навпаки - демонструє стабільне зростання - є

  • економічна доцільність - незважаючи на складні умови, в Україну щодня приїжджає безліч іноземних гостей, серед яких і бізнесмени. А приймаюча сторона не завжди має власний автопарк, або машини в ньому не відповідного рівня. Для таких випадків компанія NarsCars готова в будь-який момент надати автомобіль, підібравши модель і марку з великого автопарку преміум-сегмента. При цьому будь-яке надане авто, не залежно від рівня, буде не старше 3 років;

  • великий асортимент - до вибору доступні безліч варіантів будь-якої марки, класу, моделі. Компанія NarsCars розробила власну програму лояльності: для постійних клієнтів є бонуси і знижки, а для тих, хто мріяв покататися на певній моделі, але обмежений фінансовими можливостями можна придбати подарунковий сертифікат;

  • комфорт і економія - завдяки гнучким умовам, які легко адаптуються під потреби орендаря, можна самостійно обирати тривалість прокату (від 1 доби), підібрати додаткові опції з великого списку і вибрати страховку;

  • відсутність турбот - на відміну від утримання власної автівки, яке потребує постійного технічного обслуговування, прокат від NarsCars не вимагає від клієнта займатися цим особисто. Усі автомобілі компанії проходять регулярні перевірки та обслуговуються на сертифікованих СТО. Доступний довгостроковий прокат автомобілів різного класу, що робить оплату за добу дуже привабливою. Це особливо вигідно для людей, чия професія пов'язана з частими пересуваннями, але поки що немає можливості або бажання обзаводитися власною машиною.

Якщо вам потрібна оренда авто Київ, звертайтеся до досвідчених компаній. NarsCars має досвід понад 10 років у цій сфері та пропонує транспортний засіб для різних ситуацій і клієнтів: місткі сімейні седани, солідні позашляховики, мікроавтобуси, верткі малолітражки. Для бізнесу у компанії є окрема комерційна пропозиція. Тепер не обов'язково утримувати свій автопарк, що досить ризиковано в українських реаліях, - набагато вигідніше взяти машини в тривалий прокат.

Чому NarsCars довіряють

Більшість українських прокатних фірм працюють тільки у великих містах країни - а NarsCars успішно надає свої автомобілі по всій Україні, оскільки потреба в мобільності відчутно зросла. У якому б населеному пункті не перебував клієнт (як приватна особа, так і бізнес), він гарантовано отримає:

  • транспортний засіб у відмінному технічному стані, не старше 3 років, з повним баком пального і чистим салоном;

  • оформлення документації в електронному вигляді, що істотно заощаджує час і знімає необхідність присутності орендаря в офісі компанії;

  • можливість скористатися розширеною страховкою "Захист NarsCars" за бажанням;

  • цілодобову інформаційну підтримку в режимі 24/7;

  • послуги додаткового водія;

  • особистий кабінет, до якого прив'язані всі бонуси;

  • можливість швидко оплачувати безготівковим способом, зокрема здійснювати платежі за Android Pay, Google Pay, QR-кодом.

Для комфортного пошуку автомобілів компанія має сучасний зручний сайт з регулярно оновлюваною актуальною інформацією та мобільним додатком, що стабільно працює. Завдяки новому програмному забезпеченню оформлення договору займає всього кілька хвилин.

Що входить у вартість

Підсумкова сума залежить від багатьох факторів. На неї впливають коробка передач (механіка/автомат), тип кузова, марка і модель машини, тривалість експлуатації, умови страховки. Найзручніше орендувати авто онлайн на сайті NarsCars, де зібрана вся необхідна інформація про моделі та особливості роботи фірми.

Затребувані класи машин

Спираючись на більш ніж 10-річний досвід надання послуг оренди, можемо констатувати, що найпопулярнішими є два діаметрально протилежні класи транспортних засобів:

  • представницький - такі автомобілі цінуються за чудовий зовнішній вигляд, високий рівень безпеки і комфорту, легкість управління, вишуканість інтер'єру, просторий салон, відмінну шумоізоляцію, потужність;

  • економ - прості, практичні та недорогі машини обирають через невелику витрату палива, компактні розміри, надійність усіх вузлів, оптимальну потужність.

Можна зробити висновок, що зараз послуга оренди стала справжнім маст-хевом для українців та іноземців, оскільки це цілком доступна заміна особистого транспорту або навіть цілого автопарку. Головна умова, щоб залишитися задоволеним і отримати задоволення від сервісу, це обирати перевірені компанії.

Джерело: ukr.net

Всі матеріали в рубриці Новини компаній публікуються на правах реклами