Advertisement
UKR.NET новини +38 (044) 392-03-02 reklama@ukr.net
UKR.NET

Допомогти військовим відновити сили та зігрітися: триває проєкт лінії магазинів EVA та фонду Dignitas

18 грд о 9:35

Негода, дощ, сніг та холод часто впливають на виконання бойових завдань на фронті. Захисники вимушені працювати за будь-яких умов. Однак з настанням зими доводиться боротися не лише з окупантами, але і з вологою, брудом та холодом. 

Щоб підтримати військовослужбовців, лінія магазинів EVA та фонд Dignitas запустили проєкт «З крамниці до позицій». Він передбачає збір гігієнічних засобів та коштів на облаштування мобільних лазне-пральних комплексів (МЛПК). 

Про те, як ці контейнери на колесах можуть допомогти військовим, розповіла у своїй колонці для Цензор.Net Олександра Гнатик – керівниця PR-напряму ТОВ "РУШ" (Лінія магазинів EVA та EVA.UA). Вона пояснює, що часто захисники не мають елементарної можливості прийняти душ. 

«Уявіть собі: окопи, пил, багнюка. Ми розуміємо, що неможливість задовольнити ці потреби погіршує моральний дух, призводить до захворювань шкіри, загальних труднощів зі здоров’ям, викликає депресію»,каже Олександра Гнатик. 

Тоді як у МЛПК тепло, є гаряча вода, пральні та сушильні машини. До того ж вони автономні: працюють на генераторі та мають великі баки з водою.

Долучитися до ініціативи можна в одному з магазинів EVA: придбати та залишити у спеціальних кошиках товари, необхідні для укомплектування МЛПК (перелік магазинів є на сторінці проєкту). Чи переказавши комфортну суму на створення МЛПК через сайт Dignitas

Джерело: ukr.net

Всі матеріали в рубриці Новини компаній публікуються на правах реклами