Advertisement
UKR.NET новини +38 (044) 392-03-02 reklama@ukr.net
UKR.NET

Мережа «Укрзолото» передала дві цистерни на Херсонщину

22 вер о 9:15

Після страшного теракту на Каховській ГЕС ювелірна мережа «Укрзолото» одразу перерахувала 1,5 млн грн на допомогу постраждалим, а також  розпочала благодійну акцію для збору коштів. За 20 днів вдалося зібрати 1 689 100 гривень. Таким чином мережа перерахувала до Благодійного фонду Сергія Притули 3 189 100 грн для відбудови Херсонщини.

Одразу було закуплено засоби, що допомагали у боротьбі з наслідками техногенної катастрофи, спричиненої окупантами. Кошти пішли на закупівлю рятувальних засобів: човнів, гідрокостюмів, насосів, станцій очищення води.

На сьогодні вода на Херсонщині відійшла, але регіон продовжує потребувати допомоги. Головна проблема – відсутність питної води та каналізації. Тому частину із зібраних коштів було вирішено направити на закупівлю цистерн для доставки і роздачі питної води. Фонд Сергія Притули закупив такі цистерни, які вже допомагають мешканцям Херсонщини.

Машини Херсон_003.jpg (618 KB)

Мережа «Укрзолото» продовжує підтримувати Сили Оборони і постійно передає авто для потреб фронту. Вони використовуються як в умовах бою, так і для евакуації. «Укрзолото» також проводив благодійну акцію, на зібрані кошти з якої було закуплено 30 БПЛА DJI mavic 3 та DJI Matrice. Продовжуємо разом наближати перемогу!

Джерело: ukr.net

Всі матеріали в рубриці Новини компаній публікуються на правах реклами