Advertisement
UKR.NET новини +38 (044) 392-03-02 reklama@ukr.net
UKR.NET

Moneyveo – лідер за приростом активів серед приватних фінкомпаній за версією АУБ

17 квт о 9:31

Асоціація Українських Банків (АУБ) зібрала понад 80 представників фінансового ринку на своєму щорічному заході "Головна фінансова премія року". Ця подія стала майданчиком для ретельного аналізу діяльності фінансового сектору, під час якого оцінювалися показники, інноваційні рішення та внесок у розвиток банківського сектору та фінансової системи України.

Переможцями у різних номінаціях стали як потужні банки, так і нові компанії, що динамічно зростають. Це вказує на високий рівень конкуренції та різноманіття фінансових послуг на ринку. Окрім нагородження, в рамках заходу відбулися цікаві та змістовні доповіді від провідних експертів.

У номінації «Компанія №1 за приростом активів серед приватних фінансових компаній» перше місце здобув фінтех-сервіс Moneyveo. Це свідчить про високу конкурентоспроможність та успішність Манівео в умовах, коли фінансовий ринок стикається з непередбачуваними викликами, такими як економічна нестабільність внаслідок війни.

Асоціація Українських Банків разом з «Рісерч.Юей» та експертами Інституту соціології НАН України провела соціологічне дослідження "Споживче мікрокредитування в Україні під час воєнного стану". Згідно з даними, майже половина опитаних відзначає зростання потреби в кредитах під час повномасштабної війни, а 23% стверджують, що звернулись до онлайн-сервісу вперше саме через воєнні дії. Дослідження також виявило, що українці переважно беруть додаткові кошти для щоденних побутових потреб. 

Moneyveo активно сприяє розвитку фінансової інклюзії в Україні та підтримує економічну діяльність. Як соціально-відповідальна компанія, Moneyveo регулярно надає підтримку військовим та особам, які її потребують. Наразі компанія не лише зберігає стійкість, а й активно зміцнює свою позицію, забезпечуючи надійність фінансових послуг для українців.

Джерело: Ukr.net

Всі матеріали в рубриці Новини компаній публікуються на правах реклами