Про це йдеться у повідомленні компанії.
У Facebook сподіваються, що це «сприятиме більш обґрунтованому обміну новинами».
Спершу нова функція буде доступна для приблизно 6% користувачів на Android по всьому світу, пише TechCrunch. Якщо користувач захоче поділитися новиною, яку він навіть не відкривав, з'явиться сповіщення з пропозицією прочитати допис перед тим, як репостнути його. Користувачі зможуть проігнорувати сповіщення й закрити його, але у соцмережі сподіваються, що люди все ж таки задумаються над тим, що репостять.
Видання TechCrunch згадує, що аналогічна функція є у Twitter. Соцмережа також пропонує відкрити посилання перед тим, як ретвітнути її.