Вона називається Quit Mode і відключає повідомлення на вказаний користувачем час.
“Ми додали тихий режим, який відключає більшість push-повідомлень”, – повідомила компанія на своїй офіційній інтернет-сторінці.
“Таким чином компанія визнала, як іноді важливо відпочивати від соціальних мереж, – пише UBR. – Причому не тільки для того, щоб проводити більше часу з сім’єю або за роботі, але і для психічного здоров’я. Якщо ж користувач спробує відкрити програму під час “тихого режиму”, то отримає відповідне нагадування”.