Технології

Netflix тестує функцію, яка обмежує перегляд контенту під чужим акаунтом

12 бер•Hromadske.ua

Про це повідомили представники компанії, пише CNN.Netflix почав розповсюджувати попередження з проханням користувачів підтвердити, що вони мають право переглядати контент через акаунт, за яким вони зайшли.В умовах користування послугами платформи вказано, що людина не може передавати паролі нікому, окрім родини. Зараз цю функцію запустили на обмежену кількість користувачів, які дивляться програму на Netflix TV.Як потрібно підтвердити?Коли користувач обирає профіль в акаунті Netflix, на екрані може з’явитися вікно, де його попросять підтвердити авторизацію через електронну пошту. На неї прийде лист. Підтвердження можна відкласти, але через певний час таке вікно знову з’явиться. Якщо користувач не зможе підтвердити, що авторизований у Netflix, йому запропонують створити новий акаунт.

Читайте ще