Підписники Netflix тепер зможуть перенести свій профіль на новий обліковий запис. Це дозволить зберегти свою історію переглядів, ігор та інших налаштувань після того, як ви пішли зі спільного сімейного акаунту.
Як повідомляє Engadget, функція стане доступною для всіх користувачів з понеділка, 24 жовтня. Перенесення профілів буде автоматично ввімкнено в усіх країнах, крім Південної Кореї та США. Там його потрібно буде активувати в налаштуваннях.
Як це працює:
- Коли інструмент перенесення профілю стане доступним у вашому обліковому записі, ви отримаєте відповідний електронний лист.
- Після цього ви зможете отримати доступ до опції "Перенести профіль" у меню, яке з’являється, якщо навести на піктограму свого профілю на головній сторінці.
- Далі потрібно виконати вказівки щодо створення нового облікового запису.
Читайте також
Netflix запускає підписку з рекламою у листопаді
Що подивитися: 10 нових серіалів та фільмів жовтня на Netflix та інших платформах