Джерело: Hypebeast
Платформа X зробила оновлення функції блокування й тепер користувачі зможуть бачити загальнодоступні публікації, навіть якщо ви їх заблокували.
Заблокований користувач не зможе взаємодіяти з публікаціями чи стежити за вами, але може переглядати публікацію та список підписників.
Багато користувачів критикують це рішення, кажучи, що воно сприяє переслідуванню.. Проте X пояснив цю зміну “більшою прозорістю”.
“Сьогодні користувачі можуть використовувати блокування, щоб ділитися та приховувати шкідливу або конфіденційну інформацію про тих, кого вони заблокували. Користувачі зможуть побачити, чи відбувається така поведінка з цим оновленням, що забезпечує більшу прозорість”, — заявили в компанії.
Раніше Ілон Маск оголосив про свій намір повністю змінити функцію блокування наприкінці вересня.
- У застосунку Monobank з’явиласяфункція “Групові витрати” завдяки якій можна розділити чек між кількома людьми.
- Соціальна мережа ТікТок додала нову функцію – групові чати до 32 людей.
- Сервіс YouTube Music запровадив нову функцію, яка дозволяє користувачам знаходити пісню, просто наспівуючи її.