Якщо довго не заходити в Ubisoft Connect можна втратити свої ігри.
Варто перевірити електронну пошту, щоб пересвідчитись, що Ubisoft назавжди не відключила ваш акаунт.
Зазначають, що французьке видавництво Ubisoft Connect стало блокувати неактивним акаунтам доступ до ігрових бібліотек. Про це стало відомо після обговорення на Twitter, коли одному користувачу прийшов лист із проханням зайти в Ubisoft Connect впродовж наступних 30 днів, інакше він втратить доступ до своїх ігор.

Для користувача це стало несподіванкою, як і для багатьох інших.

Офіційний акаунт служби підтримки Ubisoft відповів на цей твіт, але краще від цього не стало.

Дехто з користувачів навіть звинуватив компанію у фішингу.

Користувачі пошукали та знайшли, що в "Умовах користування сервісами Ubisoft" є традиційна фраза, що "компанія залишає за собою право в будь-який час припинити постачання послуг". Проте ніде й нічого не сказано про відключення "неактивних" акаунтів і тим паче нема вказано, скільки часу має минути, перш ніж акаунт вважатиметься неактивним.
Цікаво, що якщо ви довго не заходили в Ubisoft Connect, то ваша тамтешня бібліотека може сказати вам арівідерчі, навіть якщо ви купували ігри Ubisoft у Steam.